Termeni și condiții de utilizare

I. Ce este e-alba iulia

e-alba iulia este o aplicație mobilă (denumită în continuare „Aplicația”) care aparține Global e Business Solutions (GEBS). e-alba iulia este o aplicație mobilă bazată pe proximitate care te ajută să descoperi evenimente și cele mai bune oferte din jurul tău. Termenii și Condițiile de utilizare a aplicației mobile e-alba iulia (denumiți în continuare "Termenii") se aplică de fiecare dată când folosești aplicația e-alba iulia. Accesând, folosind sau înregistrându-te pentru a beneficia de serviciile oferite de aplicația e-alba iulia (denumite în continuare "Serviciile") accepți și iți dai acordul să te supui Termenilor.

e-alba iulia face parte din proiectul Alba Iulia Smart City, dezvoltat de Orange România împreună cu Primăria Alba Iulia.

II. Modalități de înregistrare în aplicație

2.1 Înregistrarea prin email:

Pentru a utiliza pe deplin Serviciile, vei crea un cont de utilizator prin completarea formularului de înregistrare electronică, disponibil prin butonul "Înregistrare" al aplicației mobile ("Contul de Utilizator"). Trebuie să completezi toate câmpurile marcate ca fiind obligatorii. Oricare câmpuri pot fi modificate ulterior de către Utilizator. În cazul refuzului de a furniza informațiile obligatorii solicitate în timpul înregistrării, e-alba iulia este îndreptățită să refuze înregistrarea.

La crearea Contului de Utilizator, ți se va solicita să bifezi câmpul "Sunt de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate". Prin bifarea acestui câmp și prin apăsare click pe butonul "Înregistrare" pe formular, vei fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Termenilor și Condițiilor de Utilizare și ale Politicii de Confidențialitate, declarând că ai citit acești Termeni și Condiții de Utilizare și că te obligi să îi respecți. e-alba iulia poate păstra pe servere informații necesare pentru identificarea Utilizatorului Înregistrat și reproducerea acordului Utilizatorului privind Termenii și Condițiile de Utilizare, în cazul apariției unor litigii.

În completarea câmpurilor din formularul de înregistrare a Contului de Utilizator, viitorul Utilizator înregistrat este obligat să treacă datele de identificare complete și veridice ale acestuia, precum și toate celelalte informații necesare. Utilizatorul înregistrat garantează că informațiile furnizate la momentul înregistrării Contului de Utilizator sunt veridice, complete și exacte. Utilizatorul Înregistrat este responsabil să mențină acuratețea și să indice orice modificări în detaliile Contului de Utilizator. În cazurile în care sunt înregistrate date false cu privire la un Cont de Utilizator, e-alba iulia este îndreptățită să înceteze sau să suspende imediat și fără notificare prealabilă prestarea Serviciilor și a respectivului cont de utilizator.

După crearea unui Cont de Utilizator, Utilizatorul va primi un email de confirmare care conține un link de verificare a contului creat.

2.2 Înregistrarea prin Facebook:

Pe lângă crearea unui Cont de Utilizator cu adresa de email, Utilizatorul se poate înregistra și prin profilul său de Facebook prin serviciul Facebook Connect. La crearea unui Cont de Utilizator prin Facebook Connect, toate sau o parte din datele necesare pentru înregistrare vor fi trimise direct și automat din contul Facebook al viitorului Utilizator și primite de e-alba iulia. Prin solicitarea înregistrării, viitorul Utilizator își exprimă acordul expres pentru ca datele solicitate din contul său de Facebook să fie accesate și transferate de către Facebook (Facebook Inc., Facebook Ireland Limited, precum și de către oricare altă persoană care participă la serviciile prestate prin web site-ul facebook.com și care prelucrează datele Utilizatorului) către e-alba iulia.

Prin înregistrarea cu Facebook Connect pentru utilizarea Aplicației, ești de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare e-alba iulia. Utilizarea de către Utilizatorul a acestui serviciu se realizează în numele acestuia/acesteia în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare aplicabile și politicile de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal ale serviciului.

Serviciul Facebook Connect nu este un serviciu prestat de e-alba iulia-Gebs Utilizarea a acestui serviciu se realizează în nume personal și în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare aplicabile și politicile de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal ale serviciului. Utilizarea serviciului Facebook Connect nu este reglementată de acești Termeni și Condiții de Utilizare și nu face obiectul acestora.

2.3 Explorarea conținutului aplicației este posibil și pentru utilizatorii neînregistrați.

III. Modalități de comunicare

Ca parte a Serviciilor, poți primi notificări pe telefon (push notifications). Te poți dezabona de la primirea notificărilor din meniul Setări al telefonului. De asemenea, ca parte a utilizării Serviciilor, poți primi emailuri sau alte tipuri de mesaje trimise către tine în Aplicație sau în afara Aplicației, de către e-alba iulia (GEBS) sau partenerii GEBS. Poți să te dezabonezi de la mesajele comerciale nedorite urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în fiecare mesaj. Prin folosirea Serviciilor iți dai acordul pentru ca GEBS să colecteze, să folosească și să transmită partenerilor săi anumite informații despre tine, asa cum este descris în Termenii de confidențialitate. e-alba iulia poate folosi aceste informații pentru a te contacta sau pentru a te informa despre modificări aduse Serviciilor.

IV. Campanii

În e-alba iulia poți primi următoarele tipuri de campanii: info, cupon de reducere, tichet răzuibil, concurs, sondaj de opinie, vânătoare de comori. GEBS colaborează cu parteneri care creează și transmit campanii în e-alba iulia. Prin folosirea Serviciilor îți exprimi acordul pentru a primi Campanii de la partenerii e-alba iulia. GEBS nu își asuma responsabilitatea pentru campaniile transmise de colaboratorii GEBS prin intermediul aplicației e-alba iulia. GEBS nu garantează că informațiile conținute în campanii sunt complete. Fotografiile prezentate în campanii nu creează obligații contractuale. Nu ne asumam răspunderea pentru eventualele greșeli de text sau preturi. Ofertele și reducerile referitoare la produsele, postate pe aceasta platforma sunt valabile în limita stocului disponibil. GEBS își rezerva dreptul de a retrage și de a face modificări în campaniile Aplicației în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile promovate prin Campanii. GEBS nu își asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informațiilor furnizate de colaboratorii GEBS în Aplicație. GEBS nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale platformei.

Pentru a participa la unele campanii și/sau pentru a ridica premiile câștigate, partenerii e-alba iulia s-ar putea să îți solicite în mod expres să fii de acord cu Termenii și Condițiile lor de Utilizare. Participă la acele campanii doar dacă ești de acord cu termenii și condițiile lor.

4.1 Cum primești campanii

Pentru a primi campanii trebuie să ai aplicația e-alba iulia instalată, Bluetooth și conexiunea la internet activate și să te afli într-o locație în care se transmit campanii.

4.2 Categorii

Fiecare categorie poate fi fixata sau defixata din ecranul principal al aplicatiei.

V. Ștergerea contului

Orice utilizator înregistrat are dreptul de a își șterge contul. Ștergerea contului de utilizator din Aplicație se face printr-o solicitare în scris pe email la adresa support@zoniz.com. Ștergerea unui cont nu va afecta obligațiile unui Utilizator față de e-alba iulia, partenerii e-alba iulia la care s-a angajat acceptând Termenii și Condițiile de Utilizare (incluzând, dar fără limitare la proprietate intelectuală, despăgubire și limitare a răspunderii), menite să subziste respectivei ștergeri. e-alba iulia poate dezactiva contului unui utilizator sau să suspende accesul la conținutul aplicației în cazul în care acel utilizator încalcă Termenii și Condițiile de Utilizare sau pentru altă conduită necorespunzătoare, la libera alegere a e-alba iulia și fără notificare prealabilă.

VI. Proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuala asupra aplicației e-alba iulia aparțin GEBS. Aplicația e-alba iulia este protejata de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala și alte legi aplicabile. Nicio prevedere din acești Termeni și Condiții de Utilizare nu îți conferă dreptul de a utiliza numele e-alba iulia sau oricare dintre mărcile, logo-urile, numele de domeniu, alte caracteristici comerciale distinctive sau alte materiale protejate prin drepturi de autor ale e-alba iulia și a partenerilor acestuia. Oricare păreri, comentarii sau sugestii pe care le poți furniza cu privire la e-alba iulia sau Servicii sunt voluntare în întregime și e-alba iulia va fi liber să utilizeze aceste păreri, comentarii sau sugestii astfel cum consideră corespunzător și fără nicio obligație față de tine. Nu poți copia, reproduce, republica, descărca, difuza, transmite, pune la dispoziția publicului sau utiliza altfel niciun conținut din Aplicația mobilă, inclusiv text, elemente de design, grafică, interfețe și ilustrații, în niciun mod, exceptând pentru utilizarea acestora în scop personal, necomercial.

Campaniile pot conține link-uri la site-uri sau resurse ale terților. Confirmi că ești de acord că nu suntem responsabili sau răspunzători pentru: (a) disponibilitatea sau acuratețea respectivelor site-uri sau resurse sau (b) conținutul, produsele sau serviciile aflate pe sau disponibile din respectivele site-uri sau resurse. Link-rile la respectivele site-uri sau resurse nu constituie nicio aprobare sau asociere de către sau a e-alba iuliacu privire la respectivele site-uri sau resurse sau conținutul, produsele sau serviciile disponibile din respectivele site-uri sau resurse. Recunoașteți responsabilitatea exclusivă pentru și vă asumați întreg riscul ce derivă din utilizarea ta a oricăror asemenea site-uri sau resurse.

VII. Termeni de confidențialitate

Prin acordul tău exprimat prin accesarea și utilizarea platformei mobile e-alba iulia, datele tale cu caracter personal și orice alte informații furnizate de tine pot fi înregistrate, prelucrate și utilizate de către SC Global e Business Solution (GEBS). Te rugăm să consulți Politica de Confidențialitate e-alba iulia pentru mai multe detalii privind modul în care gestionăm informațiile colectate. În cazul în care nu ești de acord cu Termenii și Politica de confidențialitate, te rugăm să nu folosești platforma mobila e-alba iulia.

VIII. Schimbarea acestui Acord

Este în interesul tău să verifici această pagină periodic și să te informezi despre orice modificări sunt aduse, având în vedere că sunt obligatorii pentru tine. Confirmi și ești de acord că utilizarea Serviciilor noastre în continuare va constitui acceptarea de către tine cu privire la oricare prevedere din Termenii și Condițiile de Utilizare astfel cum acestea pot fi aplicabile la momentul la care utilizezi e-alba iulia.

În cazul în care nu ești de acord cu oricare dintre prevederile din Termenii și Condițiile de Utilizare, te rugăm să soliciți ștergerea contului tău de Utilizator și să întrerupi utilizarea Serviciilor noastre și/sau a partenerilor e-alba iulia. Prezenții termeni și condiții îi găsești în secțiunea Help a aplicației e-alba iulia.

IX. Altele

Dacă oricare prevedere din acești Termeni și Condiții de Utilizare va fi considerată nulă, ilegală sau neaplicabilă, acest lucru nu va atrage nulitatea tuturor prevederilor sau altor părți din acestea. Prevederea nulă va fi înlocuită de norme de drept imperative sau de practica sau cutumele consacrate și restul prevederilor vor continua să fie în deplină vigoare și efect.

Acești Termeni și Condiții de Utilizare, împreună cu Politica de Confidențialitate, conțin întreg acordul între părți cu privire la obiectul acestora și înlocuiesc toate acordurile, aranjamentele și înțelegerile anterioare între părți cu privire la obiectul acestora. Acești Termeni și Condiții de Utilizare sunt guvernați de legea română. Instanțele competente pentru soluționarea oricărei pretenții născute din sau cu privire la oricare utilizare a Serviciilor e-alba iulia sunt cele din județul Cluj, România.

X. Părțile

e-alba iulia este o platformă care aparține Global e Business Solution Group (GEBS) cu sediul în Cluj-Napoca, str. Frunzișului, nr. 75, etajul 2, Cluj, România, având CUI RO13921872, înregistrată la Registrul Comerțului sunt nr. J12/783/2001, cu telefon +40364401033 și adresa de email contact@zoniz.com . Acești Termeni stabilesc un acord legal între tine ca utilizator și Global e Business Solution Group (GEBS) – proprietarul aplicației e-alba iulia – și partenerii GEBS.

GEBS își rezervă dreptul de a modifica, întrerupe sau termina Serviciile ori de a modifica Termenii. Schimbările Termenilor și condițiilor de utilizare se vor regăsii în meniul Despre al aplicației e-alba iulia, secțiunea Termeni și condiții. Dacă nu accepți și nu ești de acord să te supui acestor Termeni, te rugăm să încetezi folosirea Serviciilor. Dacă ai orice întrebare legată de Termeni, te rugăm să ne contactezi la support@zoniz.com.


Protecția datelor personale

Îți mulțumim pentru că folosești e-alba iulia

Misiunea noastră este să te ajutăm să descoperi evenimente, promoții și informații din imediata ta apropiere. Am scris această politică pentru a te ajuta să înțelegi ce date și informații colectăm, cum le folosim și ce drepturi ai tu referitoare la acestea. Dacă dorești să ne trimiți părerea ta sau dacă ai întrebări legate de acest subiect, te rugăm să ne contactezi și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Colectăm informație în câteva moduri:

1. Când ne dai tu informația sau ne acorzi permisiunea să o obținem

Înregistrare

Când te înregistrezi pentru a folosi e-alba iulia, ne dai anumite informații. Acestea includ numele tău, adresa de email, fotografia de profil, data nașterii și alte informații pe care tu ni le dai. Poți de asemenea alege să împărtășești cu noi și locația.

Dacă îți conectezi contul de Facebook cu conturile altor servicii terțe, primim de asemenea informații de la acele conturi. Informațiile pe care le primim de la acele servicii depinde de setările tale și de politica lor de securitate, deci te rugăm să verifici care sunt acelea.

Activitate

Dacă participi la o campanie e-alba iulia, noi colectăm această informație și, în funcție de tipul campaniei, alte informații pe care tu le trimiți (răspunsuri la sondaje, fotografii pentru concurs, etc).

2. Colectăm și informații ale dispozitivului atunci când folosești e-alba iulia

Colectăm informații despre dispozitivul pe care folosești e-alba iulia, incluzând tipul de dispozitiv, sistemul de operare și date de erori care ne ajută să înțelegem când ceva se strică. Aceste informații sunt colectate în mod anonim și nu sunt conectate cu contul tău în nici un fel. Dacă vom colecta aceste informații parțial sau în întregime depinde de cele mai multe ori de tipul de dispozitiv pe care îl folosești și de setările lui. De exemplu, există diferite informații disponibile diferite atunci când folosești un dispozitiv iPhone sau unul Android. Pentru a afla mai multe despre ce informații ne oferă dispozitivul tău te rugăm să verifici politica producătorului device-ului sau furnizorul de software.

Ce facem cu informațiile pe care le colectăm:

Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a-ți furniza serviciul. Ne angajăm să îți furnizăm conținut relevant pentru tine și din apropierea ta.

Pentru a face acest lucru este necesar să folosim informațiile tale ca să:

  • Te identificăm atunci când primești cupoane sau câștigi concursuri;
  • Îți afișăm conținut din locul în care te afli;
  • Analizăm care conținut este relevant și util, și care nu este (bazat pe informații agregate de la mai mulți utilizatori);

În plus și din motive similare, avem un interes legitim pentru a folosi informațiile tale în acest fel. Este de asemenea necesar datorită naturii Serviciului pe care îl oferim.

Pe scurt, este necesar ca noi să facem aceste lucruri pentru a face Serviciul relevant, interesant și personalizat asa cum am promis; deci e în interes reciproc.

Pe lângă circumstanțele menționate mai sus, folosim informațiile tale numai cu acordul tău atunci când:

  • Îți trimitem materiale prin email, text sau notificări, în funcție de setările contului tău sau ale sistemului tău de operare. De fiecare dată când îți trimitem materiale publicitare îți oferim șansa de a te dezabona.

Drepturile pe care le ai asupra informațiilor tale:

Scopul nostru este sa îți oferim opțiuni simple și inteligibile referitor la informațiile tale.

Dacă ai un cont e-alba iulia, multe dintre opțiunile pe care le ai sunt direct implementate în e-alba iulia sau în setări. De exemplu, poți să:

  • Editezi informațiile din profilul tau oricând;
  • Permiți sau oprești notificările din setările dispozitivului tău;

De asemenea ai opțiuni disponibile prin intermediul dispozitivului pe care îl folosești pentru a accesa e-alba iulia. De exemplu, mobilul tău îți permite să alegi cum și dacă locația, fotografiile și alte date sunt partajate cu noi. Pentru a afla mai multe despre aceste opțiuni te rugăm să verifici informațiile care ți le-a furnizat producătorul dispozitivului sau furnizorul de software.

Următoarele opțiuni îți sunt valabile dacă ne contactezi:

  • Accesul la informațiile pe care le avem despre tine;
  • Ștergerea informațiilor tale;
  • Ai obiecțiuni privind modul în care folosim informațiile tale; Ne poți cere oricând să încetăm să mai folosim datele tale.

Timpul de procesare a unei astfel de cereri este de aproximativ 30 de zile.

Cum și când partajăm informațiile tale:

Partenerii noștri îți oferă conţinutul prin e-alba iulia. Dacă participi la campaniile lor (concursuri, cupoane, programe de loialitate etc.) noi partajam informațiile tale necesare pentru ca aceștia să te identifice. De asemenea, împărtășim informații agregate despre activitatea generala a campaniilor, astfel încât aceștia să aibă întotdeauna feedback și statistici despre conținutul pe care l-au postat și să îmbunătățească conținutul pe care îl trimit.

Cât timp păstrăm informațiile tale:

Păstrăm informațiile tale doar atât timp cat avem nevoie de ele pentru a îți furniza serviciul e-alba iulia și pentru a îndeplini scopurile descrise în această politică. Acest lucru este valabil și pentru cei cu care împărtășim informațiile tale și care desfășoară servicii în numele nostru. Atunci când nu mai trebuie să folosim informațiile tale și nu este necesar ca noi să respectăm obligațiile legale sau de reglementare, fie le vom elimina din sistemele noastre, fie le vom depersonaliza astfel încât să nu poți fii identificat.

Cum facem schimbările acestei politici:

Este posibil să schimbăm din când în când această politică și dacă o vom face, vom posta orice modificare în această pagină. Dacă vei continua să folosești e-alba iulia după ce aceste modificări sunt în vigoare, vom considera ca ești de acord cu noua politică. Dacă modificările sunt semnificative, este posibil să furnizăm o notă de informare mai detaliată sau să cerem consimțământul tău expres, conform legii.

Politica Cookies:

Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online - telefon mobil, tabletă, etc), atunci când utilizatorul accesează un anumit site web.

Cookie-urile sunt create atunci când browserul folosit de către un utilizator afișează un anumit site web. Site-ul web transmite informații către browser, iar acesta creează un fișier text. De fiecare dată când utilizatorul accesează din nou site-ul web, browserul accesează și transmite acest fișier către serverul site-ului web. Altfel spus, cookie-ul poate fi văzut ca un card de identificare a utilizatorului de Internet, care anunță site-ul web de fiecare dată când utilizatorul se întoarce pe site-ul respectiv.

Iti poti configura browserul sa respinga fisierele cookies. Daca faci asta, e posibil ca vizitarea anumitor pagini ale site-ului sa fie dificila de realizat. Mai multe informații despre cookie-uri poți găsi pe site-ul https://www.allaboutcookies.org/ sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Iti poti configura browserul sa respinga fisierele cookies. Daca faci asta, e posibil ca vizitarea anumitor pagini ale site-ului sa fie dificila de realizat. Mai multe informații despre cookie-uri poți găsi pe site-ul https://www.allaboutcookies.org/ sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Contactează-ne:

Cel mai indicat mod de a lua legătura cu noi ( e-alba iulia este o platformă deținută de Global E Business Solution Group) este prin email la support@zoniz.com. Poți de asemenea să ne contactezi prin poştă la adresa: Alpha Business Center, str. Frunzișului, nr. 75, et. 3, Cluj-Napoca, 400664, Cluj, România.