Termeni și condiții de utilizare

uk flag romanian flag swedish flag

Ce este ZONIZ

ZONIZ este o aplicație mobilă (denumită în continuare „Aplicația”) care aparține Global e Business Solutions (GEBS). Zoniz este o aplicație mobilă bazată pe proximitate care te ajută să descoperi cele mai bune oferte din jurul tău. Termenii și Condițiile de utilizare a aplicației mobile ZONIZ (denumiți în continuare "Termenii") se aplică de fiecare dată când folosești aplicația ZONIZ. Accesând, folosind sau înregistrându-te pentru a beneficia de serviciile oferite de aplicația ZONIZ (denumite în continuare "Serviciile") accepți și iți dai acordul să te supui Termenilor.

Modalități de înregistrare în aplicație

2.1 Înregistrarea prin email:

Pentru a utiliza pe deplin Serviciile, vei crea un cont de utilizator prin completarea formularului de înregistrare electronică, disponibil prin butonul "Înregistrare"al aplicației mobile ("Contul de Utilizator"). Trebuie să completezi toate câmpurile marcate ca fiind obligatorii. Oricare câmpuri pot fi modificate ulterior de către Utilizator. În cazul refuzului de a furniza informațiile obligatorii solicitate în timpul înregistrării, ZONIZ este îndreptățit să refuze înregistrarea.

La crearea Contului de Utilizator, ți se va solicita să bifezi câmpul "Sunt de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare și Politica de Confidențialitate"). Prin bifarea acestui câmp și prin apăsare click pe butonul "Înregistrare" pe formular, vei fi de acord în mod explicit și voluntar cu prevederile Termenilor și Condițiilor de Utilizare și ale Politicii de Confidențialitate, declarând că ai citit acești Termeni și Condiții de Utilizare și că te obligi să îi respecți. ZONIZ poate păstra pe servere informații necesare pentru identificarea Utilizatorului Înregistrat și reproducerea acordului Utilizatorului privind Termenii și Condițiile de Utilizare, în cazul apariției unor litigii.

În completarea câmpurilor din formularul de înregistrare a Contului de Utilizator, viitorul Utilizator înregistrat este obligat să treacă datele de identificare complete și veridice ale acestuia, precum și toate celelalte informații necesare. Utilizatorul înregistrat garantează că informațiile furnizate la momentul înregistrării Contului de Utilizator sunt veridice, complete și exacte. Utilizatorul Înregistrat este responsabil să mențină acuratețea și să indice orice modificări în detaliile Contului de Utilizator. În cazurile în care sunt înregistrate date false cu privire la un Cont de Utilizator, ZONIZ este îndreptățit să înceteze sau să suspende imediat și fără notificare prealabilă prestarea Serviciilor și a respectivului cont de utilizator.

După crearea unui Cont de Utilizator, Utilizatorul va primi un email de confirmare care conține un link de verificare a contului creat, și un link la textul acestor Termeni și Condiții de Utilizare și Politici de Confidențialitate.

2.2 Înregistrarea prin Facebook:

Pe lângă crearea unui Cont de Utilizator cu adresa de email, Utilizatorul se poate înregistra și prin profilul său de Facebook prin serviciul Facebook Connect. La crearea unui Cont de Utilizator prin Facebook Connect, toate sau o parte din datele necesare pentru înregistrare vor fi trimise direct și automat din contul Facebook al viitorului Utilizator și primite de ZONIZ. Prin solicitarea înregistrării, viitorul Utilizator își exprimă acordul expres pentru ca datele solicitate din contul său de Facebook să fie accesate și transferate de către Facebook (Facebook Inc., Facebook Ireland Limited, precum și de către oricare altă persoană care participă la serviciile prestate prin web site-ul facebook.com și care prelucrează datele Utilizatorului) către Zoniz.

Prin înregistrarea cu Facebook Connect pentru utilizarea Aplicației, ești de acord cu Termenii și Condițiile de Utilizare ZONIZ. Utilizarea de către Utilizatorul a acestui serviciu se realizează în numele acestuia/acesteia în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare aplicabile și politicile de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal ale serviciului.

Serviciul Facebook Connect nu este un serviciu prestat de Zoniz-Gebs. Utilizarea a acestui serviciu se realizează în nume personal și în conformitate cu termenii și condițiile de utilizare aplicabile și politicile de confidențialitate și prelucrare a datelor cu caracter personal ale serviciului. Utilizarea serviciului Facebook Connect nu este reglementată de acești Termeni și Condiții de Utilizare și nu face obiectul acestora.

2.3 Explorarea conținutului aplicației este posibil și pentru utilizatorii neînregistrați.

Modalități de comunicare

Ca parte a Serviciilor, poți primi notificări pe telefon (“push notifications”). Te poți dezabona de la primirea notificărilor accesând în Aplicație meniul Setări. De asemenea, ca parte a utilizării Serviciilor, poți primi emailuri sau alte tipuri de mesaje trimise către tine în Aplicație sau în afara Aplicației, de către Zoniz (GEBS) sau partenerii GEBS. Poți să te dezabonezi de la mesajele comerciale nedorite urmând instrucțiunile de dezabonare incluse în fiecare mesaj.

Prin folosirea Serviciilor iți dai acordul pentru ca GEBS să colecteze, să folosească și să transmită partenerilor săi anumite informații despre tine, asa cum este descris în Termenii de confidențialitate. Zoniz poate folosi aceste informații pentru a te contacta sau pentru a te informa despre modificări aduse Serviciilor.

Campanii

În Zoniz poți primi următoarele tipuri de campanii: info, cupon de reducere, tichet răzuibil, concurs, sondaj de opinie, vânătoare de comori.

GEBS colaborează cu parteneri care creează și transmit campanii în Zoniz. Prin folosirea Serviciilor îți exprimi acordul pentru a primi Campanii de la partenerii ZONIZ. GEBS nu își asuma responsabilitatea pentru campaniile transmise de colaboratorii GEBS prin intermediul aplicației Zoniz. GEBS nu garantează că informațiile conținute în campanii sunt complete. Fotografiile prezentate în campanii nu creează obligații contractuale. Nu ne asumam răspunderea pentru eventualele greșeli de text sau preturi. Ofertele și reducerile referitoare la produsele, postate pe aceasta platforma sunt valabile în limita stocului disponibil. GEBS își rezerva dreptul de a retrage și de a face modificări în campaniile Aplicației în funcție de schimbările ce au loc cu privire la produsele și serviciile promovate prin Campanii. GEBS nu își asuma responsabilitatea pentru veridicitatea informațiilor furnizate de colaboratorii GEBS în Aplicație. GEBS nu este responsabil pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfuncționalități de orice fel ale platformei.

Pentru a participa la unele campanii și/sau pentru a ridica premiile câștigate, partenerii Zoniz s-ar putea să îți solicite în mod expres să fii de acord cu Termenii și Condițiile lor de Utilizare. Participă la acele campanii doar dacă ești de acord cu termenii și condițiile lor.

4.1 Campanii pentru minori

Minorilor sub 13 ani nu le este permis să folosească Zoniz. Dacă locuiești în spațiul UE poți folosi Zoniz doar dacă ai împlinit vârsta legală la care îți poți da consimțământul pentru prelucrarea datelor personale sau cu acordul scris al părintelui/tutorelui pe care ni l-au trimis anterior. Dacă ești părinte sau tutore și ai aflat că minorul aflat sub tutela ta folosește Zoniz dar nu mai vrei ca acest lucru să fie posibil, te rugăm să ne contactezi.

4.2 Cum primești campanii

Pentru a primi campanii trebuie să ai aplicația Zoniz instalată, Bluetooth și conexiunea la internet activate și să te afli într-o locație în care se transmit campanii. Poți vedea toate locațiile în care se transmit campanii prin Zoniz în harta din aplicație, selectând meniul Profilul meu -> Hărți.

4.3 Categorii

În meniul Categorii poți selecta categoriile de care ești interesat. Vei primi campanii doar din categoriile selectate de tine.

Comenzi

5.1 Plasarea comenzii

Ofertele disponibile pentru comenzi sunt furnizate și administrate de către Restaurant. Perioada pentru comenzi și preluare sunt, de asemenea, stabilite de către Restaurant. Doar utilizatorii înregistrați vor putea utiliza funcția de comandă.

5.2 Comanda la masă

Pentru a crea o comandă la masă, accesează meniul restaurantului, adaugă produsele și cantitatea dorită, scanează codul QR disponibil la masa ta pentru a o selecta și apoi plasează comanda. Poți să adaugi mai multe produse comenzii tale oricând, iar atunci când ești pregătit să închizi comanda, apasă butonul "Cere nota".

Plata se va face în restaurant la sfârșit.

5.3 Comenzi cu ridicare și livrare

Dacă ai selectat opțiunea de ridicare pentru comanda ta, va fi nevoie să o ridici de la restaurant la ora selectată.

Restaurantul este deplin responsabil pentru prepararea și manipularea comenzii Clientului în intervalul de timp indicat sau de livrarea acesteia.

Restaurantul poate cere acte de identificare în cazul în care comanda conține băuturi alcoolice sau alte produse cu limită de vârstă. În cazul în care nu te vei putea identifica sau nu ai vârsta necesară, Restaurantul are dreptul de a refuza comanda, caz în care pot exista costuri de anulare dacă acestea cauzează pierderi Restaurantului.

5.4 Politici de anulare

Odată comanda plasată, nu poate fi anulată prin aplicație. Poți suna Restaurantul la numărul de telefon furnizat și depinde de ei dacă sunt de acord să anuleze comanda.

Restaurantul va putea să refuze sau să anuleze o comandă în cazul lipsei ingredientelor sau a forței majore.

5.5 Condiții de plată

Comenzile pot fi plătite la locație sau online direct din aplicație prin procesatorul de plăți Paylike, după plasarea comenzii. Restaurantul este complet responsabil de procesarea comenzii.

5.6 Politica de returnare

Rambursarea totală a unei plăți este posibilă dacă Restaurantul este responsabil pentru anularea comenzii. Rambursarea va fi trimisă pe același cont din care a fost făcută plata. Depinzând de metoda de plată selectată de client, rambursarea poate dura maxim 10 zile lucrătoare.

5.7 Reclamații

Orice reclamații referitoare la oferte sau procesul de comenzi la masă, cu ridicare sau livrare vor fi transmise Restaurantului. Restaurantul este complet responsabil de oferte și execuția comenzilor.

Rezervări

Utilizatorii vor putea face rezervări la Restaurant prin aplicație. Orice rezervare făcută de către Utilizator va trebui confirmată de către Restaurant. Rezervarea este considerată confirmată atunci când Restaurantul comunică confirmarea Utilizatorului prin: notificări prin aplicație, telefon, sms sau email.

O rezervare poate să fie refuzată de către Restaurant în situații care nu se limitează la: atingerea ocupării maxime a spațiului; găzduirea unui eveniment privat; Restaurantul este închis și/sau alte cazuri. În această situație utilizatorul va fi notificat despre refuzul rezervării și, dacă este posibil, Restaurantul va sugera o alternativă.

Utilizatorul este responsabil pentru a onora rezervările făcute prin aplicație care au fost confirmate de către Restaurant, iar în cazul în care nu le poate onora, Utilizatorul este responsabil de a notifica Restaurantul cât de repede posibil.

Dacă Utilizatorul nu onorează sau/și nu anulează rezervarea în timp util, Zoniz își rezervă dreptul de a suspenda sau anula dreptul Utilizatorului de a mai folosi această funcție.

Ștergerea contului

Orice utilizator înregistrat are dreptul de a își șterge contul. Ștergerea contului de utilizator din Aplicație se face printr-o solicitare în scris pe email la adresa support@zoniz.com. Ștergerea unui cont nu va afecta obligațiile unui Utilizator față de Zoniz, partenerii Zoniz la care s-a angajat acceptând Termenii și Condițiile de Utilizare (incluzând, dar fără limitare la proprietate intelectuală, despăgubire și limitare a răspunderii), menite să subziste respectivei ștergeri.

Zoniz poate dezactiva contului unui utilizator sau să suspende accesul la conținutul aplicației în cazul în care acel utilizator încalcă Termenii și Condițiile de Utilizare sau pentru altă conduită necorespunzătoare, la libera alegere a Zoniz și fără notificare prealabilă.

Proprietate intelectuală

Drepturile de proprietate intelectuala asupra aplicației Zoniz aparțin în totalitate GEBS. Aplicația Zoniz este protejata de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala și alte legi aplicabile. Nicio prevedere din acești Termeni și Condiții de Utilizare nu îți conferă dreptul de a utiliza numele ZONIZ sau oricare dintre mărcile, logo-urile, numele de domeniu, alte caracteristici comerciale distinctive sau alte materiale protejate prin drepturi de autor ale ZONIZ și a partenerilor acestuia. Oricare păreri, comentarii sau sugestii pe care le poți furniza cu privire la Zoniz sau Servicii sunt voluntare în întregime și Zoniz va fi liber să utilizeze aceste păreri, comentarii sau sugestii astfel cum consideră corespunzător și fără nicio obligație față de tine. Nu poți copia, reproduce, republica, descărca, difuza, transmite, pune la dispoziția publicului sau utiliza altfel niciun conținut de pe Web Site-ul Zoniz sau din Aplicația mobilă, inclusiv text, elemente de design, grafică, interfețe și ilustrații, în niciun mod, exceptând pentru utilizarea acestora în scop personal, necomercial.

Campaniile pot conține link-uri la site-uri sau resurse ale terților. Confirmi că ești de acord că nu suntem responsabili sau răspunzători pentru: (a) disponibilitatea sau acuratețea respectivelor site-uri sau resurse sau (b) conținutul, produsele sau serviciile aflate pe sau disponibile din respectivele site-uri sau resurse. Link-rile la respectivele site-uri sau resurse nu constituie nicio aprobare sau asociere de către sau a Zoniz cu privire la respectivele site-uri sau resurse sau conținutul, produsele sau serviciile disponibile din respectivele site-uri sau resurse. Recunoașteți responsabilitatea exclusivă pentru și vă asumați întreg riscul ce derivă din utilizarea ta a oricăror asemenea site-uri sau resurse.

Termeni de confidențialitate

Prin acordul tău exprimat prin accesarea și utilizarea platformei mobile Zoniz, datele tale cu caracter personal și orice alte informații furnizate de tine pot fi înregistrate, prelucrate și utilizate de către SC Global e Business Solution (GEBS). Te rugăm să consulți Politica de confidentialitate Zoniz pentru mai multe detalii privind modul în care gestionăm informațiile colectate. În cazul în care nu ești de acord cu Termenii și Politica de confidențialitate, te rugăm să nu folosești platforma mobila Zoniz.

Schimbarea acestui Acord

Este în interesul tău să verifici această pagină periodic și să te informezi despre orice modificări sunt aduse, având în vedere că sunt obligatorii pentru tine. Confirmi și ești de acord că utilizarea Serviciilor noastre în continuare va constitui acceptarea de către tine cu privire la oricare prevedere din Termenii și Condițiile de Utilizare astfel cum acestea pot fi aplicabile la momentul la care utilizezi Zoniz.

În cazul în care nu ești de acord cu oricare dintre prevederile din Termenii și Condițiile de Utilizare, te rugăm să soliciți ștergerea contului tău de Utilizator și să întrerupi utilizarea Serviciilor noastre și/sau a partenerilor Zoniz. Prezenții termeni și condiții îi găsești în secțiunea Help a aplicației Zoniz.

Altele

Dacă oricare prevedere din acești Termeni și Condiții de Utilizare va fi considerată nulă, ilegală sau neaplicabilă, acest lucru nu va atrage nulitatea tuturor prevederilor sau altor părți din acestea. Prevederea nulă va fi înlocuită de norme de drept imperative sau de practica sau cutumele consacrate și restul prevederilor vor continua să fie în deplină vigoare și efect.

Acești Termeni și Condiții de Utilizare, împreună cu Politica de confidentialitate, conțin întreg acordul între părți cu privire la obiectul acestora și înlocuiesc toate acordurile, aranjamentele și înțelegerile anterioare între părți cu privire la obiectul acestora. Acești Termeni și Condiții de Utilizare sunt guvernați de legea română. Instanțele competente pentru soluționarea oricărei pretenții născute din sau cu privire la oricare utilizare a Serviciilor Zoniz sunt cele din județul Cluj, România.

Părțile

ZONIZ este o platformă care aparține Global e Business Solution Group (GEBS) cu sediul în Cluj-Napoca, str. Mircea Eliade, Cluj, România, având CUI RO13921872, înregistrată la Registrul Comerțului sunt nr. J12/783/2001, cu telefon +40364401033 și adresa de email contact@zoniz.com.

Acești Termeni stabilesc un acord legal între tine ca utilizator și Global e Business Solution Group (GEBS) – proprietarul aplicației Zoniz – și partenerii GEBS.

GEBS își rezervă dreptul de a modifica, întrerupe sau termina Serviciile ori de a modifica Termenii. Schimbările Termenilor și condițiilor de utilizare se vor regăsii în meniul Help al aplicației Zoniz, secțiunea Termeni și condiții. Dacă nu accepți și nu ești de acord să te supui acestor Termeni, te rugăm să încetezi folosirea Serviciilor. Dacă ai orice întrebare legată de Termeni, te rugăm să ne contactezi la support@zoniz.com.